Banyo Dolabı Modelleri ve Tasarımları (İlham Veren Öneriler)

Banyo Dolabı Modelleri

Banyo Dolabı Modelleri ve Tasarımları

Banyo dolabı modelleri hakkında bilgi veren içeriğimiz. Bu yazıda, aslında farklı amaçlar için kullanılan mobilya tarzlarının, banyo dolabı tasarımları olarak kullanıldıklarında banyonuza neler katabileceğine dair örnekler bulacaksınız. Bu örneklerden bazıları eski mobilyaların yeniden değerlendirilmesi ile, bazıları ise yeni yapılarak oluşturulmuşlar.

İster yeni bir mobilya olsun ister ikinci bir hayata başlasın, bu banyo dolabı modelleri, mağazalarda yada kataloglarda gördüklerinizden çok daha farklı bir hava yaratacaklardır. Banyo dolabı modelleri genellikle mağazalardan direkt olarak alınan yada üreticilerin banyo dekorasyon kataloglarından direkt olarak seçilen ürünler olarak karşımıza çıkar. Peki sizin stilinize daha uygun, banyonuza güçlü bir karakter katacak farklı banyo dolabı modelleri ve tasarımları fikrine ne dersiniz.

Banyo Dolabı Modelleri

Şifonyer

Şifonyer; bir çok evin yatak odasının en zevkli parçasıdır. Hatta özellikle eski yatak odalarında şifonyerler son derece süslü oymalara sahip mobilyalardı. Bir şifonyere lavabo ve batarya eklediğinizi düşünün sizce de son derece güzel bir görüntü ortaya çıkmaz mı?

Büfe Mobilyası

Büfeler, yemek odaları yada salonlarımızı süsleyen detaylı mobilyalardır. Genellikle içinde servis takımları, misafir yemek takımları, örtü takımları bulundurdukları için oldukça fonksiyoneldirler. Uygun yükseklikte bir salon büfesi tasarımı işte tam bu nedenle rahatlıkla bir banyo dolabı olarak kullanılabilir.

  Banyo Aydınlatma Modelleri (Dekoratif, Ambiyans, Spot) 2024

Plan yada Resim Dolabı

Bu tip dolaplar derin olmayan, sığ çekmeceler içermektedir. Genel olarak geniş bir yapıya sahip olan bu tip dolaplar, birden fazla lavaboyu içerebilirler. Fazla sayıda ki çekmece sayısı bir çok farklı kullanıma imkan tanır. Altlarda yer alan bazı çekmeceler daha derin kullanılırsa bir banyonun ihtiyacı olan tüm gereçler bu dolaplarda bulunabilir.

Antik Store Büro

Günlük işleri yapmak üzere üretilen bu tip bir mobilyalarda orta bölüm oturma alanı için genelde boştur. Bu alan rahatlıkla lavabo kullanımına ayrılabilir. Kenar çekmeceler mükemmel bir kullanım alanı sunarlar.

Öğrenci Çalışma Masası

Banyo Dolabı Modelleri seçerken öğrencilerin genelde en çok tercih ettikleri çalışma masası modelleri bilgisayarlarını üst bölümde tuttukları kablolarının gizli aynı zamanda geniş bir yapıya sahip çalışma alanına sahip masa modelleri. Çalışma masaları genelde öğrencilerin gününün büyük bölümünü geçirdikleri alan olduğu için konfor ilk planda yer alması gerekmektedir. Daha çok küçük banyolar için tercih edilebilecek bu tasarım sayesinde hem ihtiyaç duyulan saklama alanı rahatlıkla kullanılabilir.

  Banyo Dekorasyon Fikirleri (Tadilatsız Öneriler 2024)

Dosya Dolabı

Dosya dolapları dijital ve bulut sistemler geliştikçe artık daha az kullanılır hale geliyorlar. Onları modern ofis alanlarında artık hiç görmüyoruz. Fakat bu tip dolaplar inanılmaz büyük saklama alanlarına sahipler ve büyük bir banyo da, rahatlıkla çok kullanışlı bir alan yaratabilirler.

60-70’lerin Yana Kapaklı Büfeleri

Artık modası çok kalmayan, fakat bir çoğumuzun annelerimizin evlerinden hatırladığı yana açılan kapaklı büfeler ilginç bir banyo dolabı örneği olabilir. Farklı renkleri seçerek daha modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Konsol

Konsolların, çok derin olmayan yapısı ve genelde duvarlara dayanarak kullanılması bu tip bir banyo dolabını çok geniş olmayan banyolar için uygun bir hale getirir. Bu fotoğrafta ki konsol çift lavabolu olarak kullanılmış ve banyonun klasik stilini harika bir biçimde tamamlamış.

Dikiş Masası

Hadi canım demeyin. Bir dikiş masası özellikle klasik tarzda bir banyo da harika bir görünüm yaratabilir. Bu tip masaların en önemli handikapı küçük olmalarıdır. O nedenle böyle bir banyo dolabında çok fazla depolama alanı beklenmemelidir. Fakat dikiş makinelerinde çok görülen yan kapaklar kaldırılarak daha geniş bir alan yaratılabilir.

  Banyo Tadilatı Nasıl Yapılır - Tadilat Ne Kadara Mal Olur ?

Banyo Dolabı Modelleri

Banyo Dolabı Modelleri Seçiminde Kiracının Dikkat Etmesi Gerekenler!

Kiracılara Tavsiye; Eğer ki ev sahibiniz ile anlaşma sağlamadıysanız bu gibi dekorasyon işlerine kalkışmayın. Ev sahipleri genelde sözleşmelerde bu gibi maddeleri belirtirler okumadıysanız detaylıca okumanızı tavsiye ederiz. Bu gibi dekorasyon işleri genelde ev sahiplerine bildirilmesi gerekmektedir. Ev sahibi size eğerki yazılı olarak müsaade ederse tadilat işlerine girişebilirsiniz. Unutmayın ki hiç bir tadilat işini ev sahibi ile anlaşmadan yaparsanız ev sahibi yada iş yeri sahibi karşılamak zorunda değil aksine size dava açabilir haberi olmadan mülkiyetinde değişiklik yapıyorsunuz diye.

Kiralama işlemi size sadece kullanım hakkı sunar. Konut yada iş yerinde değişikliğe gitme hakkını size sağlamaz. Kendinizi garantiye almanız için ise sözlü olarak değil yazılı olarak imzalı izin almanız gerekmektedir.

Banyo Dolabı Modelleri

error: Seni gidi yaramaz seniii :)