Salonda Ayna Nereye Asılmalı?

Salon Ayna Modelleri

Salonda ayna dekorasyonu, dekoratif ayna nerede kullanılır, dekoratif salon aynaları, üçlü ayna modelleri gibi bütün çözümleri bulabileceğiniz bir konu.

Salon evimizin en önemli yerlerinden birisidir. Günümüzün yorgunluğunu attığımız, ailemiz ve sevdiklerimizle güzel ve hoş sohbetler gerçekleştirdiğimiz çalışma ortamından uzaklaştıktan sonra günümüzün büyük çoğunluğunu salonda geçiririz. Salon dekorasyonu yaptığımızda kuşkusuz en önemli ve en çok kullanılan dekor ürünleri ise salon aynaları veya dekoratif aynalardır. Satın aldığımız salon aynasını nereye asacağımız hakkında hiç bir fikrimiz var mı?

Salon Aynası Nereye Asılır?

Genelde herhangi bir aynacıdan ayna aldığınızda bazı firmalar montajını yapmak için sizden yer belirlemenizi ister ve burada ise tamamen sizin tercih ve insiyatifinize göre montaj yapmaktalar.

Üçlü dekoratif salon aynası
Üçlü dekoratif salon aynası.

Peki siz salon aynasını en iyi nerede duracağına nasıl karar vereceksiniz?

# Salonunuzda önemli eşyalardan bazıları oturma grubudur eğerki bir oturma grubunuz var ve arka tarafı duvar önünde ise televizyon var ise duvar bölümüne güzel bir dekoratif ayna hoş olur.

# Oturma grubunun olduğu bölgede eğer ki karşınızda televizyon yok ise aynayı evin odasına derinlik ve genişlik katması için oturma grubunuzun karşısında konumlandırabilirsiniz.

  Misafir Odası Takımı Modelleri 2024

# Salonunuz çok büyük ve içerisinde eğerki yemek masası mevcut ise yemek masasının olduğu bölüme aynanızı asabilir ve böylelikle hem yemek yersiniz hemde insanlar birbirlerini rahatlıkla görebilir.

En önemli hususlardan bir tanesi ise ne tür bir ayna istediğiniz!

Eğerki duvardan duvara ayna istiyorsanız farklı yöntemler seçmelisiniz.

Boy aynası yada ayaklı ayna tercih ediyorsanız yine farklı türde seçimler yapmalısınız.

Sadece dekoratif olması açısından çerçeveli yada çerçevesiz dekoratif ayna istiyorsanız yine odanıza göre seçim yapıp konumlandırmalısınız.

Odanızın durumunu bizlere gönderin editörlerimiz sizler için değerlendirip en iyi konumlandırmaları sağlasınlar.

Salon için tercih edilen dekorasyon malzemelerini insanlar genelde istikbal, bellona gibi büyük firmalardan temin etmeyi tercih ediyor. Güvenilir olması en azından garanti ve montaj dahil olması bizi daha çok etkiliyor.

Hepimiz biliyoruz ki yetkili servis ile yapılan işlerin genelde temiz garantili ve uzun ömürlü oluyor. Firmalar en azından teknik olarak ve yedek parça olarak destek çıkıyorlar.

Evlerimizde salonumuzda bulunan aksesuarlardan en önemliside duvar aynaları yani salon aynaları.

  Misafir Odası Dekorasyon Fikir ve Önerileri 2024

Salon aynasının yerini belirlemek çok önemli nedeni ise taktığınız ayna hem salonunuzu hemde duvarınızı süsleyecek evinize ofisinize ayrı bir hava katacak aynı zamanda sizleri daha huzurlu bir ortamda hissettirecek çünkü ayna ferahlıktı derinliktir.

Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri

Modern trendler ve dekorasyon modelleri, artık evlerin en detaylı parçalarına uygulanmaya başlandı. Duvar aynaları, dekoratif dokunuşlarla birlikte evlerin birçok farklı yerinde kullanılmaya başlanmıştır. Detaylarla dolu olan bu aynalar, evlerde farklı noktalara asılabiliyor. Fakat bazen aynalar için hangi duvara asılacağı ve nerede kullanacağı bilinmeyebiliyor. Bu yüzden; salonda dekoratif duvar aynası nerelere asmalı sorusunun cevabını merak ediyorsan, doğru yerdesin!

Birçok insan aynaların, evlerde kullanım alanlarında fazla bir öneme sahip olmadığını düşünür. Ancak sizin düşüncelerinizi değiştirecek bir haber var. Eviniz için kullandığınız aynalar, evinizin büyüklüğünden bağımsız olarak her zaman önemli bir rol oynamaktadır.

Salon Ayna Modelleri

Salonda asacağınız ayna seçimi, her eve göre farklı olmaktadır ancak genel itibariyle yapabileceğiniz birkaç tasarruf vardır. Bu yaşam alanları içinde en çok dikkat edilmesi gereken yer, salondur.

  Sistre Cila Nedir ve Öncesinde Bilmeniz Gerekenler

Salonunuzun neresinde sizin için en uygun olabileceğini bulmak için aşağıdaki ipuçlarına bakın.

İzlenimleri değiştirmek için bir ayna kullanmak, salonunuzun ölçüsünü, şeklini veya renklerini değiştirmek istediğinizde çok etkili bir yöntemdir.

Aynalar görsel olarak daha geniş ve daha ince görünen bir salon yaratabilir.

Aynadaki yansımalar ile salonunuzda olmayan nesneleri görebildiğiniz için, bu alana kelimenin tam anlamıyla ücretsiz bir pencere verir.

Bir evde dekorasyon için en farklı eşyalar arasında yer alan ayna, evin daha geniş görünmesini sağlayan bir aksesuardır. Aynalar bir duvar kağıdı gibi sadece duvarda kullanılamaz, her yerde sergilenebilir. Ancak duvar aynasının en etkili olduğu yer genelde salon ve oturma odasıdır. Salonunuzda ayna kullanmak için pek çok farklı noktada kullanabilirsiniz ancak en uygun nokta hangisiyse onu bulmak biraz zaman alabilir.

Farklı bir dekorasyonda salon aynası, dekorasyonu tamamlayan bir parçadır. Salon aynaları çeşitleri, tasarımları ve malzemeleriyle seçenekleri geniştir.

Salon aynaları farklı boyutlarda ve farklı tipte modellerde yapılmaktadır. Hangi tip olan ayna modeline göre salonunuzda hangi bölgeye konulacağına karar vermeniz gerekmektedir.

error: Seni gidi yaramaz seniii :)